Izvor: KMnovine.com, 22.Mar.2023, 06:38

Vučić, patrijarh i SNS vlast u Somboru SVEČANO obeležavaju početak NATO agresije!

Vučić, patrijarh i SNS vlast u Somboru SVEČANO obeležavaju početak NATO agresije! Kopija štampanog obaveštenja o "svečanom obeležavanju" početka NATO agresije u Somboru ove godine, obišla je društvene mreže!




JKP Parking servis Sombor obavestilo je vozače i vlasnike automobila da će u četvrtak, 23. marta, i  >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u petak, 24. marta, određene ulice u gradu biti zatvorene a povod je, kako piše, "Svečano obeležavanje početka NATO agresije 1999. godine"!


Pojedini mediji su preneli, pozivajući se na SO.info, da će centralni program obeležavanja 24. godišnjice od početka NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) biti upriličen baš u centru Sombora. Tim povodom očekuje se dolazak kompletnog državnog rukovodstva, visoke delegacije Srpske pravoslavne crkve na čelu sa patrijarhom Porfirijem, te najviših zvaničnika srpskog entiteta u Bosni i Hercegovini, kao i značajan broj „ne manje važnih gostiju”. 
Već su započete pripreme i „merenja” kojim su rukovodili najviši gradski funkcioneri. Kako kaže jedan od očevidaca, "Izgledalo je nadrealno, kao da lokaciji predstoji iskopavanje, npr bazena. Nisam nažalost bio u prilici da do kraja ispratim pripremu jedne od prisutnih grupa koja je delovala kao da je stigla na probu tapšanja ili skandiranja" - našalio se sagovornik ovog portala.
Neobično je, i neočekivano, da se ovako značajan događaj obeležava na samom severu zemlje a posebno činjenica da se radi o "svečanom obeležavanju".
Na društvenim mrežama nisu propustili priliku da prokomentarišu kako "nije čudo da Vučić svečano proslavlja jer se tada uselio u novi stan".
Drugi su, umesto komentara, samo objavili fotografije:

Podsećanja radi, na prvoj fotografiji se nalazi Toni Bler, u vreme agresije premijer Velike Britanije, jedan od tri najvatrenija zagovornika bombardovanja Srbije. Kasnije je postao savetnik Aleksandra Vučića.
Drugi zagovornik se nalazi upravo na drugoj fotografiji, nemački Kancelar Gerhard Šreder koji je čak lažirao fotografije koje je dobio dva meseca ranije, kako bi nemačku javnost pridobio za svoj zlikovački naum.



Bombardovanje 1999. godine bio je treći po redu genocid koji je Nemačka počinila nad Srbima za samo sto godina!Pa ipak, Šreder je govorio na završnom mitingu SNS-a tokom kampanje Aleksandra Vučića 2017. godine ali baš 24. marta!

Dakle na godišnjicu početka NATO agresije, kako je kasnije priznao, Vučić je izdvojio zavidnu sumu novca da bi ga tog dana doveo na svoj miting!

Vučić nije plaćao samo Šrederu već i glavnom konstruktoru NATO agresije i genocida nad Srbima, američkom predsedniku u to vreme, Bilu Klintonu!
Upravo to vidim ona trećoj fotografiji, timarenje Aleksandra Vučića od Bila Klintonakoji mu zahvaljuje kako na 2 miliona dolara, sa koliko je Vučić finansirao kampanju Klintonovih, tako i na ugođaju da mu je žrtva zahvalna što je klao pre samo nekoliko godina u to vreme. Tada je Vučić takođe bio na funkcij i uvladi, na mestu ministra za informisanje. No, teško da bi se mogao nazvati žrtvom s obzirom na to da je, kako smo naveli, u to vreme dobio poveći stan.
Ovo nije prvi put da SNS vlast svečano proslavlja datume kada se obeležava početak pogroma, stradanja i genocida nad Srbima.
Gradska vlast u Beogradu, na čijem se čelu tada nalazio Goran Vesić, dan početka Drugog svetskog rata i strahovito bombardovanje Beograda od strane nacističke Nemačke, obeležio je tako što su uoči tog dana, Most na Adi, Savski i Brankov most, palata Albanija, Dom Narodne skupštine i fontana na Slaviji osvetljeni u bojama zastave Savezne Republike Nemačke!


   
Palata Albanija, posvećena srpskim stradalnicima koji su prošli Albansku golgotu - prvi nemački genocid nad Srbima!    

Vesić je to "objasnio" sledećim rečima: "Na ovaj način Beograd i Srbija izražavaju solidarnost sa borbom Savezne Republike Nemačke sa epidemijom korona virusa i saučešće sa svim žrtvama ovog opakog virusa u ovoj zemlji".


   
Fontana na Slaviji osvetljeni u bojama zastave Savezne Republike Nemačke!    



Saučešće i odavanje pošte za žrtve zverskog bombardovanja od strane te iste Nemačke, nije bilo! Isto tako kao što ga nema ni danas već naprotiv, podilazi se i svečano proslavlja datum još jednog genocida nad narodom ove države koji do danas ali trajaće još stotinama godina kroz različite posledice koje je ta agresiaj ostavila na Srbiju.



* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.