Vučić i SNS pobedili u Gornjim Nedeljicama

Izvor: B92, 04.Apr.2022, 13:25

Vučić i SNS pobedili u Gornjim Nedeljicama

Na svim biračkim mestima u 15 sela koja se nalaze u blizini planiranog rudnika Rio Tinta Aleksandar Vučić i lista SNS odneli ubedljivu pobedu.

To je rekao predsednik ekološkog udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović.

Upravo dolina Jadra bila je mesto gde je opozicija pokušala da poremeti podršku Aleksandru Vučiću.

Podsetimo, Vučić je posetio Gornje Nedeljice u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2021. i razgovarao sa nezadovoljnim građanima.

Kao što je obećao građanima, izmenjen je Zakon o eksproprijaciji i stopirani planovi kompanije Rio Tinto u Srbiji.

Kokanović je kazao agenciji Beta da su meštani masovno glasali za predsedničkog kandidata Vučića i parlamentarnu listu SNS-a, jer su u proteklih mesec dana ministri Vlade Srbije u više navrata obilazili područje oko Gornjih Nedeljica i obećavali izgradnju puteva u dužini od 50 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokanović: U Gornjim Nedeljicama pobedili Vučić i SNS

Izvor: Danas, 04.Apr.2022

Predsednik ekološkog udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je danas da su na svim biračkim mestima u 15 sela koja se nalaze u neposrednoj blizini gde je planirano otvaranje rudnika Rio Tinta, Aleksandar Vučić i lista Srpske napredne stranke (SNS) odneli ubedljivu pobedu.

Nastavak na Danas...

Kokanović: U Gornjim Nedeljicama pobedili Vučić i SNS

Izvor: Beta, 04.Apr.2022

Predsednik ekološkog udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je danas da su na svim biračkim mestima u 15 sela koja se nalaze u neposrednoj blizini gde je planirano otvaranje rudnika Rio Tinta, Aleksandar Vučić i lista Srpske napredne stranke (SNS) odneli ubedljivu pobedu.Kokanović...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.