Vučić danas u Medveđi kao predsednik stranke, u Leskovcu kao predsednik države

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Medveđi kao predsednik stranke, u Leskovcu kao predsednik države

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke danas će, uoči vanrednih lokalnih izbora, biti na mitingu u Medveđi, odakle dolazi iz Leskovca, odnosno zvanične posete najavljene iz Predsedništva.

Miting u Medveđi, kako za Južne vesti kaže predsednik Opštine Nebojša Arsić, održava se u Hali sportova od 18 sati.

Ono što zasad mogu da kažem je da ćemo na mitingu govoriti predsednik Vučić i ja na predstavljanju liste - kratko je prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Arsić.

Naprednjaci u Medveđi izlaze na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Medveđu”, a za lokalne izbore 8. septembra predato je i proglašeno ukupno 6 listi.

Prema objavljenom protokolu, u 16 sati na gradskom stadionu u Leskovcu Vučić će prisustvovati prezentaciji budućeg izgleda stadiona "Dubočica", a potom će obići radove na rekonstrukciji Opšte bolnice u tom gradu.

Kako je ranije najavljeno, u izgradnju stadiona u Leskovcu biće uloženo 16 miliona evra, urađen je plan detaljne regulacije, a sa realizacijom projekta trebalo bi krenuti do kraja godine. Rekonstrukciju leskovačkog stadiona Vučić je inače najavio još prošle godine.

U planu je i obilazak Opšte bolnice, gde je u toku rekonstrukcija vredna oko 15 miliona evra, a radovi bi trebalo da traju oko 3 godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.