PUPS održao završnu konvenciju uoči lokalnih izbora u Medvedji 8. septembra

Izvor: Beta, 02.Sep.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS održao završnu konvenciju uoči lokalnih izbora u Medvedji 8. septembra

 Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) održala je danas u Medvedji završnu konvenciju uoči lokalnih izbora koji će u toj opštini biti održani 8. septembra. Predstavljajući kandidate te stranke za odbornike, predsednik PUPS-a Milan Krkobabić kazao je da su na listi Srbi, Albanci, Romi i Crnogorci, "ugledni i uspešni domaćini i gradjani Medvedje koji će se boriti da svako selo ima asfaltni put, popravljene atarske puteve, vodovod i kanalizaciju, ambulantu, vrtić, školu, crkvu i poštu". Kako je saopšteno iz PUPS-a, na završnoj konvenciji su govorili i predsednik Opštinskog odbora te stranke u Medvedji i prvi na listi Kosta Dimitrijević kao i predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Milorad Stošić. 

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić danas u Medveđi kao predsednik stranke, u Leskovcu kao predsednik države

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2019, 11:32

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke danas će, uoči vanrednih lokalnih izbora, biti na mitingu u Medveđi, odakle dolazi iz Leskovca, odnosno zvanične posete najavljene iz Predsedništva...Miting u Medveđi, kako za Južne vesti kaže predsednik Opštine Nebojša Arsić, održava se u Hali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.