Vučić: Srbija će za dve godine biti mnogo uspešnija

Izvor: Aleksinac.net, 07.Apr.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija će za dve godine biti mnogo uspešnija

Lider SNS Aleksandar Vučić je u Aleksincu održao miting na kom je rekao da će Srbija za dve godine biti mnogo uspešnija zemlja.

Podsetio je građane Aleksinca da im je pre dve godine rekao da "neće teći med i mleko", te istakao da je sad najteže prošlo i da je Srbija na dobrom putu.

"Polako, ali sigurno podižemo jug Srbije. Razgovaraću o dolasku novih investitora. Vlada Srbije će >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << to svojim podsticajnim merama umeti da pomogne, i da pokaže tim ljudima da je Srbija dobro mesto za ulaganje...isto tako i Aleksinac", rekao je Vučić.

On je dodao da sve ovo može Srbija da ima kada ima ugled i poštovanje u svetu, kada ima mir i kada ima stabilnost. "Ništa od toga nema ako zemlju vratimo u prošlost, ako se budemo svađali i ako se budemo sukobljavali sa svima", rekao je on.

Lider naprednjaka se osvrnuo i na izjave opozicionih čelnika istakavši da je sva njihova politika stala u dve reči – "Mrzimo Vučića". "Super politika, a ja ih pitam gde vam je plan za škole i bolnice.. To što mrzite nekoga neće doneti ni jednom detetu hranu na sto niti će ijednom radniku doneti posao. Mi ćemo izaći sa kompletnim progamom do 2020. godine", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.