Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Feb.2024, 15:24

Vučević: Novi izliv mržnje, sadizma, Vučić smeta jer Srbija sa njim jača

BEOGRAD – Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina da predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan. On je rekao da je to novi […]
Vest Vučević: Novi izliv mržnje, sadizma, Vučić smeta jer Srbija sa njim jača objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NOVI IZLIV MRŽNJE I SADIZMA" Vučević: Vučić smeta jer Srbija sa njim jača

Izvor: Blic, 14.Feb.2024

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina da predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.