VUČEVIĆ OŠTRO OSUDIO SPALJIVANJE VUČIĆEVE I PUTINOVE LUTKE: Predsednik smeta jer je Srbija sa njim jača

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:58

VUČEVIĆ OŠTRO OSUDIO SPALJIVANJE VUČIĆEVE I PUTINOVE LUTKE: Predsednik smeta jer je Srbija sa njim jača

Novi izliv mržnje i sadizma u susedstvu.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina da predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan.

On je rekao da je to novi izliv mržnje, sadizma i psihopatologije u našem susedstvu, a da je poznato da Vučić smeta jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija danas razvijena i uređena država koja čuva uspomenu na Srbe Krajišnike čije su domove na isti ovakav način spaljivali oni koji danas spaljuju lutku sa likom srpskog predsednika, navodi se u saopštenju SNS.

- Znamo da Aleksandar Vučić smeta jer želi mir, napredak i blagostanje regiona. Nećete nas uplašiti, nećete nas uvrediti, nećete nas odvratiti od borbe za još moćniju, lepšu i bolju Srbiju- rekao je Vučević.

Poslednjeg dana karnevala u Kaštel Starom zapaljene su lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i da su sada u Kaštelima tokom karnevala u više navrata spalljivane lutke lidera Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.