Izvor: Danas, 15.Jan.2024, 00:47

Vojvodina: Proglašeni konačni rezultati pokrajinskih izbora, apsolutna većina SNS

Pokrajinska izborna komisija (PIK) usvojila je Ukupan izveštaj o rezultatima izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, koji su održani 17. decembra, nakon što su na nekoliko mesta su izbori ponovljeni 30. decembra.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljeni konačni rezultati pokrajinskih izbora, SNS osvojila apsolutnu većinu

Izvor: Radio 021, 15.Jan.2024

Pokrajinska izborna komisija usvojila je Ukupan izveštaj o rezultatima izbora za poslanike Skupštine Vojvodine, nakon što su na nekoliko mesta izbori ponovljeni 30. decembra.

Nastavak na Radio 021...

Konačni rezultati pokrajinskih izbora, SNS apsolutna većina, 66 mandata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2024

Pokrajinska izborna komisija je na 26. sednici, održanoj 14. januara, na osnovu zbirnih izveštaja o rezultatima glasanja svih lokalnih izbornih komisija, na izborima za poslanike u Skupštinu AP Vojvodine održanim 17. decembra i ponovljenim na pet biračkih mesta 30. decembra 2023. godine, donela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.