Izvor: Beta, 09.Avg.2022, 08:22

Vesić: U SNS-u su u toku konsultacije o mandataru

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da su u toku konsultacije u SNS-u kako bi ta stranka predložila mandatara za sastav Vlade Srbije."Drago mi je da se dogodilo ono za šta sam se ja i drugi članovi predsedništva u javnosti zalagali - da mandatar bude iz redova SNS. Imamo najveći broj poslanika i potpuno je prirodno da mandatar bude neko ko predstavlja našu stranku tako da ćemo u narednim danima znati ko će biti mandatar", rekao je Vesić za TV Hepi.Vesić, koji je i poslanik, naveo je da se prilikom glasanja za predsednika Skupštine moglo videti ko potencijalno može da čini parlamentarnu većinu."Posle razgovora u našoj stranci čeka nas razgovor sa našim potencijalnim partnerima", rekao je Vesić navodeći da je vlada Ane Brnabić odlično radila i da naredna treba da nastavi tim putem.On je rekao da će "veoma pomno pratiti sve što se dešava u Beogradu i truditi se da vidi šta se dešava sa projektima koje je pokrenuo" kao zamenik gradonačelnika.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U SNS-u u toku konsultacije oko mandatara nove Vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022

U okviru Srpske napredne stranke u toku su konsultacije o mandataru i novoj vladi. Zorana Mihajlović očekuje da nova vlada bude jaka i snažna, a Ivica Dačić nastavak saradnje sa SNS...Član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da je dobro što će ta stranka dati mandatara, čije se ime očekuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.