Izvor: S media, 12.Dec.2011, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Ilić: Neka svrati Dačić

Velimir Ilić ovih dana trči na sve strane. Po Srbiji vodi predizbornu kampanju "od vrata do vrata" i trudi se da obezbedi glasove za koaliciju njegove Nove Srbije i Srpske napredne stranke. Istovremeno, kod kuće se sprema za slavu Svetog Nikolu, na koju kod ovog čačanskog domaćina dođe i po 300 gostiju.

- Slavim tri dana, izmeni se tu mnogo sveta - kaže Ilić. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Ilić: Ja sam napravio most na Beški! (VIDEO)

Ilić: Očekivali smo osvrt na propuste Vlade (VIDEO)

Velja Ilić: Protiv mene vode hajku!

A koga će od političara ugostiti i da li će za slavskom trpezom sedeti Dragan Marković Palma i Ivica Dačić, koji su bili na svadbi Veljine kćerke?

- Ko god dođe, dobro je došao. Ja sa Palmom nisam zvanica, ne idem kod njega na slavu. Ali, vrata su svakome otvorena. Što se tiče Dačića, ako bude negde blizu Čačka, neka svrati.

Novosti
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velja: Nek mi svrati Dačić na slavu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2011

Velimir Ilić ovih dana trči na sve strane. Po Srbiji vodi predizbornu kampanju "od vrata do vrata" i trudi se da obezbedi glasove za koaliciju njegove Nove Srbije i Srpske napredne stranke. Istovremeno, kod kuće se sprema za slavu Svetog Nikolu, na koju kod ovog čačanskog domaćina dođe i po 300...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.