U Vranju opet zapaljen automobil

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju opet zapaljen automobil

Vranje -- U Vranju jutros zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća "Pogled". To je 17. put da je zapaljen automobil u tom gradu.

Zapaljeni automobil marke "mercedes e-70" vlasništvo je Slađana Bogatinovića, auto-prevoznika iz Vranja i vlasnika transportnog preduzeća "Pogled".

Podsetimo, prethodno je u nedelju ujutro u vazduh dignut automobil odbornika SPS-a Branimira Stojančića. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Policija je nakon toga privela lokalnog odbornika SNS-a zbog sumnje da je on umešan u paljenje automobila kolege odbornika iz SPS-a, s kojim je inače u vladajućoj koaliciji u Vranju.

Međutim, odbornik SPS-a iz Vranja Branimir Stojančić kaže za B92 da su on i Miloš M. (22), koga je policija privela zbog sumnje da je umešan u paljenje automobila, u dobrim odnosima i da ne misli da on stoji iza incidenta. Miloš M. je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

"Ja uporno ponavljam, garantujem da SNS ne stoji iza ovoga i da pozadinu paljenja mog automobile treba tražiti među momcima iz kriminogene sredine koji žele da vladaju i dominiraju gradom. Znači, isključujem svaku političku pozadinu i koalicija u Vranju je stabilna", kazao je on.

Inače, ovo je 17. slučaj paljenja automobila u Vranju u poslednje dve godine. Gradonačelnik Vranja Zoran Antić zatražio je zbog toga hitan prijem kod ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića kako bi se toj pojavi stalo na put.

"Jutros sam zvanično, u svojstvu gradonačelnika, zatražio hitan prijem kod ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ministra pravde Nikole Selakovića i specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića", rekao je Antić, koji je i predsednik vranjskih socijalista, na stranačkoj konferenciji za novinare.

Međutim, kako nezvanično saznaje B92, poslednji slučaj paljenja automobila vranjskog preduzetnika razlikuje se od ostalih po tome što su motivi ovog drugačiji.

S druge strane, portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević izjavio je danas da do jutros policija nije tom sudu dostavila ništa u vezi sa slučajem paljenja automobila sekretara Izvršnog odbora vranjskih socijalista Branimira Stojančića, koje se desilo u nedelju ujutru.

Milosavljević je za agenciju Beta izjavio da je predmet paljevine automobila funkcionera vranjskih socijalista još u fazi predistražnih radnji i da sud nema informacije o tome da li je neko zbog toga priveden.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piromani:Opet zapaljen automobil!

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Nov.2012

U Vranju sinoć zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća "Pogled", nezvanično saznaje B92. To je 17. slučaj paljenja automobila u tom gradu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Zapaljen još jedan automobil u Vranju

Izvor: RTV Pink, 13.Nov.2012

. . . U Vranju jutros zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća "Pogled". To je 17. slučaj paljenja automobila u tom gradu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.