Izvor: S media, 12.Nov.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Naprednjak zapalio automobil kolege socijaliste?

Zapaljen automobil potpredsednika vranjskih socijalista! U Vranju je juče ujutru, ispred zgrade u Ulici Justina Popovića 15 zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS).

Posle izjave policije i Stojančića da na slučaju rade operativci iz Beograda, BIA i vranjska policija, danas je "osvanula" vest da je naprednjak Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << M. glavni osumnjičeni za paljenje automobila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, potvrđeno je Tanjugu u vranjskoj Policijskoj upravi.

-Milošu M. je određeno policijsko zadržavanje, jer se operativnim radom došlo do podataka koji ga dovode u vezu sa zapaljenim automobilom člana Gradskog veća u Vranju, Branimira Stojančića, rekao je za Tanjug Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave.

Stamenković kaže da će Miloš M. biti upućen istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, posle čega će se znati da li je on osumnjičen za jučerašnje paljenje automobila "pežo 206", vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja, ulica Justina Popovića 15.

S media portal saznaje da je moguće da iza ovog paljenja stoje "kriminogene strukture u ovom gradu".

Stojančić: Zadovoljan sam istragom!

Branimir Stojančić, čiji automobil je zapaljen, kaže za S media portal da je "prezadovoljan istragom":

- Ne bih da pričam mnogo.Ja sa ljudima iz SNS u Vranju nemam nikakvih problema. Nadam se da će i ostale 'paljevine' u Vranju da se reše brzo kao ova moja - bio je kratak Stojančić.

Da podsetimo, socijalista Stojančić se, juče ujutru, vratio kući desetak minuta pre nego što je automobil zapaljen i nije primetio ništa sumnjivo.

On je dodao da su ga o požaru obavestile komšije koje su pozvale vatrogasce i policiju, nakon što su se čule dve eksplozije od, kako se pretpostavlja, zapaljenih guma i popucalog stakla na automobilu.

(S media/Tanjug)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Političari različito o privođenju odbornika SNS-a

Izvor: OkRadio.rs, 12.Nov.2012

Odbornik SNS- u skupštini Grada Miloš Mladenović zvani Žaba priveden je zbog sumnje da je pre dva dana zapalio automobil gradskog većnika Branimira Stojančića. Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave Vranje, potvrdio je da je Mladenović priveden i da mu je određeno policijsko zadržavanje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.