U Nišu miting podrške Vučiću zbog naslovne NIN-a i karikature koju je objavio Danas

Izvor: Beta, 01.Dec.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu miting podrške Vučiću zbog naslovne NIN-a i karikature koju je objavio 'Danas'

Nekoliko hiljada članova i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) danas je u centru Niša izrazilo nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a njemu izrazilo podršku. Učesnici protestne povorke nosili su znake "STOP" i transparente "Stop krvavom scenariju" i "Djilase ne ubijaj Srbiju".Tokom protesta nije bilo govora, a čelnici Gradskog odbora SNS Niš su negirali da su organizovali skup, iako su članstvu danima stizali pozivi da učestvoju i dovedu rodjake i prijatelje. Poverenik Gradskog odbora SNS-a Zvezdan Milovanović rekao je agenciji Beta da je protest organizovan putem grupe na Fejsbuku "Stop krvavom scenariju". U tom pozivu su pitanja o tome "da li je medijska sloboda zveckanje oružjem" i "da li je sloboda mišljenja pozivati na nečije ubistvo". U objavi je pisalo da "dok mi radimo i gradimo Srbiju i borimo se za bolju budućnost, drugi bi da nam ruše to što stvaramo". "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je običan čovek, jedan od nas. Radi i gradi, kao i svaki drugi, normalan gradjanin Srbije. Nekima to smeta. Neki bi da snajperom zaustave Srbiju, zaustave budućnost, zaustave tebe. Upamti! Snajper nije okrenut samo u predsednika Srbije, okrenut je i ka tebi", piše u pozivu na Fejsbuku u grupi "Stop krvavom scenariju". Za ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U Nišu održan protest naprednjaka protiv naslovnica NIN-a i Danasa

Izvor: Danas, 01.Dec.2019

Više stotina pristalica predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića protestvovalo je danas u centru Niša protiv naslovnica nedeljnika NIN i dnevnog lista Danas, na kojima su Vučićeva fotografija, odnosno karikatura, koje, kako su ocenili, “pozivaju na njegovo ubistvo”. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.