Izvor: Blic, 12.Nov.2023, 13:06

"U OVOJ ZEMLJI ODLUČUJU GRAĐANI SRBIJE" Predizborni SNS skup u Smederevu: Vučić dočekan aplauzom, Macura o odluci da se nađe na listi (FOTO)

- Na ovim izborima imate samo dve mogućnosti. Jedna je da glasate za Dragana Đilasa, a druga je da glasate za listu "Srbija ne sme da stane". Jer svi drugi ma koliko govorili da nisu, jesu za Dragana Đilasa. Svi će oni biti sa Đilasom! Nisu mi ljudi verovali kada sam to pričao, a sada vidite da je sve istina - rekao je Vučić na trećem predizbornom skupu SNS-a u Smederevu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

17. DECEMBRA JEDAN IZBOR - "ALEKSANDAR VUČIĆ, SRBIJA NE SME DA STANE"! Vučić u Smederevu: Nećemo se sklanjati sa puta, nećemo da bežimo i POBEDIĆEMO IH! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023

Treći predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održao se danas u Smederevu. Na skupu je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održao se danas u Smederevu, a okupljenim građanima su se obratili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Aleksandar Vučić poručuje s izbornog mitinga u Smederevu: Kosovo i Metohija uvek biti Srbija

Izvor: Danas, 12.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nosilac liste SNS na izborima 17. decembra izjavio je danas da će Kosovo i Metohija uvek biti Srbija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.