Stefanović: Vlast mora da ima sluha za poslodavce i radnike

Izvor: Kurir, 25.Feb.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vlast mora da ima sluha za poslodavce i radnike

Otvaranje novih radnih mesta, obezbeđivanje povoljnih kredita, i unapređenje komunikacije i bolje koordinacije između Vlade Srbije i privrednika i radnika, prioriteti su SNS u oblasti ekonomije-poručio Nebojša Stefanović, potpredsednik SNS

KIKINDA - Konkretna rešenja!

-Prioriteti Srpske napredne stranke su zapošljavanje ljudi i briga o građanima. To su dve najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stvari koje mogu da pokrenu Srbiju. Poreskim olakšicama želimo da stimulišemo zapošljavanje mladih ljudi, i u narednih nekoliko godina pokušamo da povratimo velik broj  radnik mesta koja su izgubljena zbog loše vlasti u periodu od 2008. do 2012. godine - poručio je Nebojša Stefanović, potpredsednik SNS građanima Kikinde, članovima i simpatizerima ove stranke.

Ne nudimo med i mleko

Ne mogu da obećam da će teći med  i mleko, nit da će sve biti lako ako glasate za nas. Nemamo čarobni štapić. U nama imate ljude koji će se boriti za rešavanje problema.  Želimo da mladim ljudima stvorimo uslove da ostanu u ovoj zemlji, da se zaposle  I ovde grade svoju budućnost- rekao je Stefanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.