Stefanović: Opozicija hoće Vučićevu glavu

Izvor: Mondo, 02.Mar.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Opozicija hoće Vučićevu glavu

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović danas je rekao da je potpuno jasno da između onih koji pokušavaju da izazovu haos - Saše Jankovića, Saše Radulovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića nema nikakve razlike.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

Stefanović je naveo da oni nemaju nikakav program, ni politiku, već da iznose samo neistine.

"Očigledno da je ovde u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo jedna stvar - kako da skinu glavu Aleksandru Vučiću" rekao je Stefanović u izjavi medijima i upitao po čijem nalogu pokušavaju da naprave haos u Srbiji.

"Prosto je neverovatno da o urušavanju institucija govore dosovski kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković, za vreme čije vladavine su institucije sravnjene do temelja" rekao je Stefanović.

On je dodao i da je pogotovo licemerno da o instituciji parlamenta govore oni čije su stranke, dok su bile na vlasti, izbacivale i kažnjavale poslanike koji čak nisu ni bili prisutni na sednicama, "u vreme čije vladavine se glasalo iz Bodruma i Soluna, oni koji su donosili, najčešće noću, zakone koji su omogućili besomučnu pljačku narodne imovine, bogaćenje tajkuna i propast mnogih preduzeća u našoj zemlji".

Stefanović ističe i da isti ti sada zaboravljaju da podsete da parlament nije radio zbog izbora od kraja maja do sredine jula 2004. godine ili od 29. decembra 2007. do 15. februara 2008. godine.

"O politikantskom ponašanju Jankovića, kao Zaštitnika građana, i katastrofalnom delovanju Jeremića, tokom mandata ministra spoljnih poslova, besmisleno je posebno govoriti, jer su građani svesni koliku štetu im je nanelo njihovo političko delovanje" ukazao je Stefanović.

Kako je ocenio, očigledno je namera dosovskih kandidata Jeremića i Jankovića da nepostojanje bilo kakvog programa zamene destrukcijom naše zemlje, "pošto je očigledno da ni za šta drugo nisu sposobni".

"Takva mržnja prema sopstvenoj zemlji samo nanosi štetu ekonomiji, stabilnosti i napretku i daje jasnu sliku kako bi se oba dosovska kandidata ponašala kada bi se, koji slučajem, našla na vlasti. Zato je važno da građani Srbije izađu na predstojeće izbore i omoguće nastavak reformi i jačanje Srbije, odnosno da spreče dolazak na vlast onih koji su razarali našu državu i društvo" poručio je Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.