Stefanović: Opozicioni kandidati prave haos u Srbiji

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Opozicioni kandidati prave haos u Srbiji

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović ocenio je da je jasno da između Saše Jankovića, Saše Radulovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića nema nikakve razlike, da nemaju nikakav program, već samo iznose neistine i da je očigledno da je ovde u pitanju samo jedna stvar - kako da skinu glavu Aleksandru Vučiću.

Pitam ih po čijem nalogu pokušavaju da naprave haos u Srbiji? Prosto je neverovatno da o urušavanju institucija govore dosovski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković, za vreme čije vladavine su institucije sravnjene do temelja, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.

O politikantskom ponašanju Saše Jankovića, kao Zaštitnika građana, i katastrofalnom delovanju Vuka Jeremića, tokom

mandata ministra spoljnih poslova, besmisleno je posebno govoriti, jer su građani svesni koliku štetu im je nanelo njihovo političko delovanje, smatra Stefanović.

Stefanović navodi da je očigledna namera "dosovskih kandidata" Jeremića i Jankovića da nepostojanje bilo kakvog programa zamene destrukcijom Srbije.

Takva mržnja prema sopstvenoj zemlji samo nanosi štetu našoj ekonomiji, stabilnosti i napretku i daje jasnu sliku kako bi se oba dosovska kandidata ponašala kada bi se, koji slučajem, našla na vlasti, rekao je Stefanović.

Zato je važno da građani Srbije izađu na predstojeće izbore i omoguće nastavak reformi i jačanje Srbije, odnosno da spreče dolazak na vlast onih koji su razarali našu državu i društvo, poručio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Cilj protivkandidata da skinu glavu Vučiću

Izvor: Blic, 02.Mar.2017

Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS, izjavio je danas da je sada potpuno jasno da između onih koji pokušavaju da izazovu haos - Saše Jankovića, Saše Radulovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića nema nikakve razlike i da im je jedini cilj "kako da skinu glavu Aleksandru Vučiću"...Stefanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.