Stefanović: Bestijalna kampanja protiv Vučića oko Ivanovića

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Bestijalna kampanja protiv Vučića oko Ivanovića

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović optužio je predstavnike opozicije da insinuacijama da je predsednik Aleksandar Vučić povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića "crtaju metu na čelu" i Vučiću i njegovoj porodici.

Na stranačkoj konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da se protiv Vučića vodi bestijalna kampanja i da se opozicija utrkuje u direktnim lažima da je on povezan sa ubistvom Ivanovića, dok se Vučiću oduzima pravo da u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kaže da sa tim nema nikakve veze i da nije uradio ništa loše.

Stefanović je za to optužio Dragana Đilasa, Sašu Jankovića, Dragana Šutanovca, Radu Trajković i Aleksandra Šapića da direktno povezuju Vučića sa ubistvom Ivanovića, iako nemaju nijedan dokaz za to.

On je dodao da je posebno neshvatljivo što o ubistvima u Srbiji govore Janković i Šutanovac jer su, kako tvrdi, u vreme dok su oni bili na vlasti po ulicama ubijani i novinari i građani koji su učestvovali na mitinzima protiv vlasti.

Funkcioner SNS-a je rekao da je vlast u Srbiji jedina koja je suštinski pokazala iskreno interesovanje da se otkriju ubice Ivanovića i da i dalje insistira da se srpski organi uključe i pomognu u istrazi.

"Žao mi je što ovi što prosipaju mržnju svaki dan protiv Vučića u svojim saopštenjima ne traže dodatnu istragu i što ne vrše pritisak na međunarodne organe da se ubice pronađu i kazne", rekao je Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Opozicija crta metu na čelu Vučiću i njegovoj porodici

Izvor: Beta Video, 22.Jan.2018

BEOGRAD - Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović optužio je danas predstavnike opozicije da insinuacijama da je predsednik Aleksandar Vučić povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića ``crtaju metu na čelu`` i Vučiću i njegovoj porodici. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.