Izvor: Radio 021, 07.Maj.2021, 14:16

Šapić: Vesić neće biti u mom timu, neću se "utopiti" u SNS

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije.

Govoreći o dosadašnjoj saradnji sa čelnicima Beograda iz Srpske napredne stranke, u prvom redu sa Goranom Vesićem, Šapić je naveo da je ona bila loša. Iako će uskoro on i Vesić postati deo iste organizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Šapić kaže da sa njim ne planira blisku saradnju.

"Ukoliko na sledećim izborima budem dobio poverenje za bilo koje važno mesto u državi, potrudiću se da izaberem svoje najbliže saradnike sa kojima mogu da podnesem odgovornost za to što budem radio, a među njima ne vidim Gorana Vesića", kaže Šapić.

Na pitanje da li smatra da je najavljenim ujedinjenjem sa SPS-om izneverio svoje birače, odgovara odrično.

"Ko god je glasao za mene zbog mojih političkih stavova, zbog onoga što sam govorio i radio, ono što je ostalo iza mene, toga nisam izneverio jer nisam promenio ni jedan moj politički stav", kaže Šapić.

Kaže da on jeste bio alternativa SNS, ali sa istim ili sličnim političkim stavovima.

"Ja ću i sada ulaskom u SNS dati pečat svom radu na svoj način", kaže on.

Smatra da se neće "utopiti" u SNS jer su njegovi pogledi na život i politički stavovi dovoljno snažni.

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.