Šapić: Vesić neće biti u mom timu, neću se "utopiti" u SNS

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije.
Govoreći o dosadašnjoj saradnji sa čelnicima Beograda iz Srpske napredne stranke, u prvom redu sa Goranom Vesićem, Šapić je naveo da je ona bila loša. Iako će uskoro on i Vesić postati deo iste organizacije, Šapić kaže da sa njim ne planira blisku saradnju.
 
"Ukoliko na sledećim izborima budem dobio poverenje za bilo koje važno mesto u državi, potrudiću se da izaberem svoje najbliže saradnike sa kojima mogu da podnesem odgovornost za to što budem radio, a među njima ne vidim Gorana Vesića", kaže Šapić.
 
Na pitanje da li smatra da je najavljenim ujedinjenjem sa SPS-om izneverio svoje birače, odgovara odrično.
 
"Ko god je glasao za mene zbog mojih političkih stavova, zbog onoga što sam govorio i radio, ono što je ostalo iza mene, toga nisam izneverio jer nisam promenio ni jedan moj politički stav", kaže Šapić.
 
Kaže da on jeste bio alternativa SNS, ali sa istim ili sličnim političkim stavovima.
 
"Ja ću i sada ulaskom u SNS dati pečat svom radu na svoj način", kaže on.
 
Smatra da se neće "utopiti" u SNS jer su njegovi pogledi na život i politički stavovi dovoljno snažni.
  • realno

    07.05.2021 19:23
    BUAHAHAHA Odličan si bio vaterpolista, ali ovaj te davno potopio i utopićeš se.
  • Zivkovic

    07.05.2021 19:20
    Šta znači rečenica "da podnesem odgovornost" osim nesam školovala.
  • Slucaj

    07.05.2021 18:00
    "...biti deo zajedničke (!) političke organizacije... Ja ću i sada ulaskom u SNS... Smatra da se neće "utopiti" u SNS..." Htedoh da pitam ko tu koga ali, nije me briga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.