STEFANOVIĆ OTKRIO GLAVNU RAZLIKU IZMEĐU VUČIĆA I DAČIĆA: Jedan je pravi DRŽAVNIK, a drugi... Ivici se njegove reči NEĆE DOPASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ OTKRIO GLAVNU RAZLIKU IZMEĐU VUČIĆA I DAČIĆA: Jedan je pravi DRŽAVNIK, a drugi... Ivici se njegove reči NEĆE DOPASTI

Ponovo se sprovodi satanizacija predsednika Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović ocenio je da je predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić "pre svega" državnik koji brine o interesima Srbije "često i na štetu stranačkih i ličnih" interesa, a da je ministar spoljnih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić "političar koji bira da uradi ono što mu je lakše".

Stefanović je naveo i da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugih razlika između Vučića i Dačića, ali i dodao da o njima ne želi da govori. Komentarišući angažman predsednika Srbije na rešavanju kosovskog pitanja, Stefanović je naveo da "otkako Vučić vodi računa o tom pitanju, 17 država je povuklo priznanje takozvanog Kosova".

- Sprečili smo da Priština uđe u najznačajnije međunarodne institucije, iako to nije bilo nimalo lako. Srbija je uspela da zadrži prisustvo na Kosovu uprkos katastrofalnim odlukama koje su donosili oni koji danas žele da se vrate na vlast - ocenio je ministar.

Komentarišući propagandni serijal "Vladalac", Stefanović navodi da je cilj bio - satanizacija Vučića.

- Film je isključivo propaganda Dragana Đilasa, izraz apsolutne mržnje prema Vučiću. Interesantno mi je što je film deo privatne produkcije, pa se pitam da li bi bilo emitovano četiri sata filma o Đilasu i Miroslavu Miškoviću, u kojima bi bilo predstavljeno koliko su milijardi zaradili u vreme kada su bili na vlasti, obojica na različite načine, o tome koliko je mladih napustilo zemlju, koliko se fabrika zatvorilo u Srbiji i koliko je zemalja povuklo priznanje nezavisnosti tzv. Kosova - zaključuje Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.