SRBIJA IMA ŽENSKU VLADU! Više od 50 odsto dama i novih ministara dobilo funkciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 14:00

SRBIJA IMA "ŽENSKU" VLADU! Više od 50 odsto dama i novih ministara dobilo funkciju

Brnabićeva je Istakla da se još uvek razmišlja oko potpredsedničkih mesta, kao i o ministarstvu bez portfelja.

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će od ukupnog broja članova vlade, kojih će biti 23, čak 11 biti žene, kao i da je oko 50 odsto novih ministara.

Na konferenciji nakon sednice Predsedništva SNS, Ana Brnabić je istakla da je među njima i šestoro onih koji do sada nisu imali veze ni sa SNS-om i SPS-om.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mandatarka je navela da su to Gordana Čomić, Darija Kisić Tepavčević, Tomislav Momirović, Anđelka Atanacković, Ratko Dmitrović i Maja Popović.

Ana Brnabić je rekla da je u prethodnoj vladi bilo 18 resora i tri ministra bez portfelja, a sada će biti 21 resor i dva ministara bez portfelja.

Uverena je da će nova vlada imati dovoljno energije da se suoči sa izazovima u 2021. godini i izjavila da će uskoro biti predstavljen i plan i program rada vlade.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštena imena skoro svih ministara – mnogo novih lica u Vladi

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2020

Mandatarka za sastav nove Vlade Ana Brnabić saopštila je imena skoro svih ministara. Čeka se potvrda za određene pozicije iz SPS-a. Nova lica u kabinetu biće Tatjana Matić, Anđelka Atanasković, Irena Vujović, Maja Popović, Marija Obradović, Tomislav Momirović, Darija Kisić Tepavčević,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.