SPS: Tadić ispred Nikolića

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Tadić ispred Nikolića

Beograd -- SPS saopštila da je na osnovu 31 odsto obrađenih biračkih mesta u Srbiji, kandidat DS osvojio 25,8 odsto glasova, a kandidat SNS 24,9 odsto.

Ružić je naveo da je na parlamentarnim izborima DS osvojio 24,4 odsto glasova, SNS 24,1 odsto, a koalicija oko SPS 15,9 odsto.

Potpredsednik SPS Branko Ružić rekao je na konferenciji za novinare u izbornom štabu te stranke da je kandidat SPS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivica Dačić osvojio 16,1 odsto glasova, a da su svi ostali kandidati "daleko ispod".

"Ivica Dačić je pravi pobednik izbora. Veoma smo blizu ili smo praktično i prešli magičnu cifru od 500.000 glasova", rekao je Ružić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS: Najbolji rezultat u poslednjih 12 godina

Izvor: S media, 06.Maj.2012

Kako je saopšteno u izbornom štabu SPS na predsedničkim izborima Boris Tadić vodi sa 25.8 odsto glasova, Tomislav Nikolić ima 24.9 a Ivica Dačić 16.1 odsto glasova...Kada je reč o parlamentarnim izborima,kolaicija okupljena oko SPS osvojila je 15.9 odsto glasova, SNS 24.1 a DS 24.4 odsto glasova...U...

Nastavak na S media...

Dačić: Sprečio sam da se stvori dvostranačka Srbija

Izvor: Blic, 06.Maj.2012

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je za "Blic" da rezultati koje je SPS ostvarila pokazuju da je sprečio da se stvori dvostranačka Srbija...- Rezultati koje je SPS osvojila pokazuju da sam sprečio da se stvori dvostranačka Srbija - rekao je lider SPS Ivica Dačić...Nešto ranije u štabu SPS novinarima...

Nastavak na Blic...

Pobednici i gubitnici izbora

Izvor: RTS, 07.Maj.2012, 21:46

Ivica Dačić je najveći pobednik izbora, slažu se gosti emisije Oko. Na izborima su dobro prošli i Dveri i URS, a nijedna postizborna koalicija nije isključena, navode gosti emisije...Jedan od najvećih dobitnika izbora je lider socijalista Ivica Dačić, složili su se gosti emisije Oko novinari Gorislav...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.