Dačić: Sprečio sam da se stvori dvostranačka Srbija

Izvor: Blic, 06.Maj.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sprečio sam da se stvori dvostranačka Srbija

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je za "Blic" da rezultati koje je SPS ostvarila pokazuju da je sprečio da se stvori dvostranačka Srbija.

- Rezultati koje je SPS osvojila pokazuju da sam sprečio da se stvori dvostranačka Srbija - rekao je lider SPS Ivica Dačić.

Nešto ranije u štabu SPS novinarima se obratio Branko Ružić koji je rekao da ovakva podrška građana Srbije pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je SPS pravi pobednik ovih predsedničkih izbora.

- Pričali smo da ćemo ostvariti najbolji rezultat. Krenuli smo u ovu izbornu borbu sa ciljem da priđemo magičnu cifru od pola miliona glasača i mislim da smo je prešli.

Aleksandar Antić, predsednik skupštine grada Beograda saopštio je dosadašnje rezultate na nivou grada prema kojima su samo četiri stranke prešle cenzus.

Lista "Dragan Đilas" osvojila je 36 odsto glasova, SNS 25 odsto, SPS 9,1 i DSS 7,5. LDP se bori za prelazak cenzusa.

Povezane vesti: Dačić: Dok se dvojica svađaju, treći pobeđuje Dačić, Biski i Ransdorf za unapređenje saradnje SPS i Ujedinjenih levičara EP Dačić: Izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar Dačić: Nastavljamo Titovim putem Dačić: Glas za nas, glas u interesu naroda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.