SNS predlaže smenu četiri ministra, Mrkonjić predložio da se izabere novi ministar saobraćaja

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS predlaže smenu četiri ministra, Mrkonjić predložio da se izabere novi ministar saobraćaja

SNS će predložiti smenu svoja četiri ministra u trenutnom sastavu Vlade i tražiće promenu Zakona o ministarstvima, javlja B92. Kako B92 nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić je predložio da podnese ostavku, ali Predsedništvo stranke se ne slaže sa tim predlogom. Ta stranka će takođe zatražiti izmenu Zakona o ministarstvima i to će takođe tražiti koalicionih partnera.Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj će se razgovarati o rekonstrukciji vlade počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u Savu centru.Uvodno izlaganje podneće predsednik stranke Aleksandar Vučić a zatim će sednica biti zatvorena za javnost.Kako je Tanjugu rečeno lider SNS Aleksandar Vučić obratiće se novinarima nakon sednice.Prethodno je odrzana sednica Predsednistva stranke na kojoj je tema takode bila rekonstrukcija vlade. MRKONJIĆ PREDLOŽIO DA SE IZABERE NOVI MINISTAR SAOBRAĆAJASednica Predsedništva Socijalističke partije Srbije na kojoj će biti reči o rekonstrukciji vlade počela je danas nešto posle 14.30 časova, a Milutin Mrkonjić predložio da se izabere novi ministar saobraćaja.Sednici u sedištu SPS na Studentskom trgu prisustvuju predsednik stranke Ivica Dačić, zamenik predsednika Žarko Obradović i ostali članovi Predsedništva među kojima su Slavica Đukić Dejanović, Milutin Mrkonjić, Branko Ružić, Dušan Bajatović, Aleksandar Antić i drugi.Sednica je zatvorena za javnost, a ispred sedišta SPS su brojne novinarske ekipe.Kako je rečeno u SPS, posle sednice Predsedništva neće biti izjava, već će biti prosleđeno saopštenje za javnost.Na sednici će biti analiziran rad svih ministara i za one za koje se ustanovi da na drugim mestima mogu dati više i da treba da ustupe svoje mesto u SPS-u neće biti nikakvih problema, rekla je ranije danas Đukić Dejanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SNS predlaže smenu četiri ministra, SPS: Novi ministar saobraćaja

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2013

SNS će predložiti smenu svoja četiri ministra u trenutnom sastavu Vlade i tražiće promenu Zakona o ministarstvima, javlja B92. Kako B92 nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić je predložio da podnese ostavku, ali Predsedništvo stranke se ne slaže sa tim predlogom. Ta stranka će takođe zatražiti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.