Radojičić novi gradonačelnik Beograda, Goran Vesić zamenik

Izvor: Prva.rs, 04.Jun.2018, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić novi gradonačelnik Beograda, Goran Vesić zamenik

Osim toga, oni ističu da će dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić biti njegov zamenik, a Andrija Mladenović pomoćnik.
To je, kako objašnjava sagovornik beogradskog lista, ideja lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju će šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović da predloži na sednici stranke u ponedeljak.
Izvor “Blica” iz vrha SNS kaže da je predlog da Radojičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bude gradonačalnik "ispunjavanje obećanja koje je SNS dao Beograđanima u predizbornoj kampanji". 
Podsećamo, Radojičić je bio prvi na listi SNS za beogradske izbore. 

“Blic” ističe da će u gradskoj upravi biti i bivši košarkaš Goran Grbović, kao i da neće biti Irene Vujović. 

Proteklih meseci kao kandidat za mesto gradonačelnika pominjala se i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, ali "Blic" ističe da ona neće biti deo novog vrha gradske vlasti jer joj je "potrebno još iskustva".
Izvor: Tanjug/blic.rs/b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojičić gradonačelnik Beograda, Vesić njegov zamenik

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jun.2018

Trilema je razrešena - direktor i hirurg Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić biće novi gradonačelnik Beograda, a dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić njegov zamenik, ekskluzivno saznaje „Blic“. To je, kako objašnjava naš sagovornik, ideja lidera SNS i predsednika...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.