Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2020, 15:15

Predsedništvo SNS u utorak o novoj vladi

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), nakon koje bi po ranijim najavama, trebalo da bude poznato ko će biti ministri u novoj vladi Srbije, biće utorak, 20. oktobra, u sedištu SNS u Novom Beogradu.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je prošle srede da će sastav nove vlade biti poznat najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do ponedeljka.

Prethodno je najavljivao da će vlada najpre biti formirana do kraja avgusta, zatim do kraja septembra i potom do sredine oktobra.

Ustavni rok za formiranje nove vlade ističe 3. novembra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsedništvo SNS o novoj vladi u utorak

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2020

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), nakon koje bi, po ranijim najavama, trebalo da bude poznato ko će biti ministri u novoj Vladi Srbije, biće održana u utorak, 20. oktobra, u sedištu SNS na Novom Beogradu...Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je prošle srede da...

Nastavak na Radio 021...

Četiri meseca posle redovnih u Srbiji opet o vanrednim izborima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2020, 13:06

Od kada su se završili izbori 21. juna, pa do najave sastava buduće vlade, što će se, prema najavama, dogoditi 20. oktobra, predsednik Srbije i lider vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u nekoliko navrata pomenuo je mogućnost održavanja prevremenih izbora. Taj scenario bi podrazumevao da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.