Predsedništvo SNS o novoj vladi u utorak

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), nakon koje bi, po ranijim najavama, trebalo da bude poznato ko će biti ministri u novoj Vladi Srbije, biće održana u utorak, 20. oktobra, u sedištu SNS na Novom Beogradu.
Predsedništvo SNS o novoj vladi u utorak
Foto: 021.rs
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je prošle srede da će sastav nove vlade biti poznat najkasnije do ponedeljka.
 
Prethodno je najavljivao da će vlada najpre biti formirana do kraja avgusta, zatim do kraja septembra i potom do sredine oktobra.
 
Ustavni rok za formiranje nove vlade ističe 3. novembra.
  • @Cedo

    19.10.2020 07:57
    Da je tvoja majka kada je radjala znala da radja bota...
  • M Novosel

    19.10.2020 07:26
    Vlada
    nn lice: Da bi skupština nešto usvojila, to neko mora da predloži. U ovom slkučaju pobednici predlažu skupštini sastav nove Vlade i ona će taj predlog na svojoj sednici da razmatra.
  • Biljana

    19.10.2020 00:38
    Ocekujem da ce se ovaj put dati sansa mladim i skolovanim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.