Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2020, 13:47

Predsednik Opštine Crveni Krst: Atomske bombe padale na Niš [video]

Licitiranje sa brojem pogunulih koji, kako je rekao predsednik niške Opštine Crveni Krst Miroslav Miki Milutinović (SNS), nikada neće saznati zašto su ubijeni, uz izjavu da je jedna žena sagorela od atomske bombe, bacili su senku na obeležavanje 21. godišnjice bombardovanja centra Niša 1999. godine. Izjave su postavljene na YouTube, a nešto izmenjene i u pisanom obliku dostupne su i na Fejsbuk strani Milutinovića.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izjava predsednika niške opštine o atomskoj bombi bacila senku na godišnjicu Nato bombardovanja

Izvor: Danas, 08.Maj.2020

Licitiranje sa brojem poginulih koji, kako je rekao predsednik niške Opštine Crveni Krst Miroslav Miki Milutinović (SNS), nikada neće saznati zašto su ubijeni, uz izjavu da je jedna žena sagorela od atomske bombe, bacili su senku na obeležavanje 21. godišnjice bombardovanja centra Niša 1999....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.