Polemika SNS i DS

Izvor: RTS, 08.Feb.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polemika SNS i DS

Iz DS-a poručuju da Zorana Mihajlović može da prima građane u zgradi Ministarstva, ali ne i u Skupštini grada. Draganu Đilasu niko nije branio da prima građane poslednjih pet godina, odgovara ministarka energetike.

Demokratska stranka negoduje što je ministarka energetike u tehničkom mandatu i potpredsednica Srpske napredne stranke prilima građane u zgradi Skupštine grada Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Predsednik Gradskog odbora DS-a Balša Božović kaže da Zorana Mihajlović može da prima građane u zgradi Ministarstva energetike, ali ne i Skupštini grada "jer je prva na listi SNS-a za odbornike u Skupštini grada".

Mihajlovićeva je prethodno poručila, u odgovoru na Božovićevo pitanje u kom svojstvu prima građane, da ih prima kao ministarka, jer mora da im bude na usluzi i da rešava njihove probleme.

Božović je u pisanom odgovoru na tu izjavu rekao i da bi ona trebalo da zna i da Grad Beograd ne može da ukida zakone koje je donela vlada koju je predvodio SNS, a da bi o tome trebalo da se obavesti kod predstavnika SNS-a u Privremenom veću Siniše Malog, Nebojše Čovića i Gorana Vesića.

"Mi u Srpskoj naprednoj stranci razmišljamo kako da životi građana budu kvalitetniji, kako da se borimo protiv korupcije i kriminala, kako da dovedemo nove investitore i kako da ljudi žive bolje", rekla je ranije Mihajlović i navela da bivšem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu niko nije branio da prima građane poslednjih pet godina.

"Upravo u tome je razlika između nas i njih. Mi postojimo da resavamo probleme građana, a za njih građani ne postoje", zaključila je Mihajlovićeva.

Posle navoda Balše Božovića da ministarka energetike ne može da prima građane u Skupštini grada, naprednjaci su izdali još jedno saopštenje u kojem poručuju demokratama "da slobodno, kao i do sada, nastave da pišu besmislena saopštenja, i daju besmislene izjave, svaki dan, jer su nesposobni da se bilo čime drugim bave".

"Dok demokrate maštaju o foteljama, SNS poručuje da su nama jedina briga građani. Mi želimo da izgradimo modernu ekonomiju, i stvorimo budućnost za mlade, poboljšamo privredu Srbije, i vratimo dostojanstvo građanima, koje su demokrate višegodišnjim trudom uništile", navodi se u saopštenju SNS-a, koji obećava građanima da neće dozvoliti da se Srbija vrati unazad, "u vreme DS vladavine, u kojoj su carevali kriminal i korupcija".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.