Popović: DSS će vratiti Beograd Beograđanima

Izvor: Studio B, 07.Feb.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: DSS će vratiti Beograd Beograđanima

Prvi na listi Demokartske stranke Srbije za izbore u Beogradu Aleksandar Popović izjavio je da će ta stranka, ako dođe na vlast u glavnom gradu, "vratiti Beograd Beograđanima" i u prvih šest meseci promeniti Statut grada.

"Beograđani su izgubili Beograd. Statut grada, koji su usvojili Demokratska stranka, Socijalistička partija Srbije, Ujedinjeni regioni i Liberalno demokratska partija, centralizovao je grad", rekao je Popović prilikom predstavljanja Programa DSS-a za Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a saopštila ta stranka.   

Popović je naveo da Beograđani ne znaju šta se u njihovom gradu događa, ne znaju ko donosi odluke, a opštine na obodu grada su izgubile dobar deo svojih prava.   

"Napravićemo plan ušteda, jer su nam ostali dugovi. Pomagaćemo svakome kome možemo da pomognemo, pre svega, preduzetnicima, tako što ćemo ukidati ili bitno smanjiti firmarine, jasno ograničiti subvencije javnim preduzećima, znaće se ko može, zbog prirode svog posla da bude na gubitku, a ko ne sme da bude gubitaš, rekao je Popović.   

Istakao je i da će DSS politikom smanjenja firmarina "stimulisati ćirilične reklame u srpskom glavnom gradu".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Popović: Beograd će ulagati u školski i amaterski sport

Izvor: Studio B, 08.Feb.2014, 13:28

Aleksandar Popović, prvi na listi za gradske izbore ispred Demokratske stranke Srbije, predstavio je Program za Beograd sa kojim DSS izlazi pred građane...Popović je istakao da je ponosan što radi na Beogradskom univerzitetu gde je i diplomirao i doktorirao:..„Vreme ja da Beogradski univerzitet...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.