Popović: Beograd će ulagati u školski i amaterski sport

Izvor: Studio B, 08.Feb.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Beograd će ulagati u školski i amaterski sport

Aleksandar Popović, prvi na listi za gradske izbore ispred Demokratske stranke Srbije, predstavio je Program za Beograd sa kojim DSS izlazi pred građane.

Popović je istakao da je ponosan što radi na Beogradskom univerzitetu gde je i diplomirao i doktorirao:

„Vreme ja da Beogradski univerzitet dobije jedan ili više kampusa a Grad Beograd u tome treba da pomogne“, naglasio je kandidat DSS-a za gradonačelnika Beograda.

Nekadašnji državi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u atletici želi da sportska infrastruktura u Beogradu bude što je moguće ravnomernije raspoređena u celom gradu.

„Ulagaćemo u predškolski i školski sport, ulagaćemo u amaterski sport a u onim kapitalnim gradskim sportskim objektima, kojima grad Beograd upravlja, upravljaćemo na način da budu profitabilni.“  naveo je Popović.

Popović je naglasio da će se razgovratai sa svim sportskim granskim savezima u cilju pravljenja nacionalnih trenažnih centara u Beogradu istakavši da ima „malih“ sportova poput streljaštva ili borilačkih sportova koji nemaju nacionalne trenažne centre.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci još vagaju ko će biti kandidat za gradonačelnika

Izvor: Politika, 08.Feb.2014

U igri SNS-a za prvog čoveka prestonice su Zorana Mihajlović, Nebojša Stefanović i Siniša Mali..Poznati su kandidati gotovo svih političkih partija za gradonačelnika Beograda – izbornu trku treći put zaredom u ime Demokratske stranke Srbije „trči” Aleksandar Popović, koalicija oko Socijalističke...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.