Popović: Ulagati u amaterski sport

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Ulagati u amaterski sport

Beograd -- Kandidat za gradonačelnika DSS Aleksandar Popović najavio je da će se ta stranka zalagati za veća ulaganja u predškolski, školski i amaterski sport.

Popović je istakao da je ponosan što radi na Beogradskom univerzitetu gde je i diplomirao i doktorirao, da je vreme da Beogradski univerzitet dobije jedan ili više kampusa, a Beograd u tome treba da pomogne, navodi se u saopštenju DSS.

Nekadašnji državni reprezentativac u atletici želi da sportska infrastruktura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Beogradu bude što je moguće ravnomernije rasporedjena u celom gradu.

"Ulagaćemo u predškolski, školski sport i amaterski sport. U kapitalnim gradskim sportskim objektima, kojima Beograd upravlja, upravljaćemo na način da budu profitabilni", rekao je Popović, a navodi se u saopštenju.

Popović je naglasio da će se razgovati sa svim sportskim granskim savezima u cilju pravljenja nacionalnih trenažnih centara u Beogradu istakavši da ima "malih" sportova poput streljaštva ili borilačkih sportova koji nemaju nacionalne trenažne centre.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Veća ulaganja u amaterski sport

Izvor: Akter, 08.Feb.2014

Kandidat za gradonačelnika DS Srbije Aleksandar Popović najavio je da će se ta stranka, ako bude na vlasti u Beogradu, zalagati za veća ulaganja amaterski sport

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.