Plan “Čair sutra” predstavili niški naprednjaci i direktori sa liste “Vučić sutra”

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2024, 16:03

Plan “Čair sutra” predstavili niški naprednjaci i direktori sa liste “Vučić sutra”

Projekat idejnog rešenja rekonstrukcije parka Čair u Nišu koji predviđa učionice i vežbaonice na otvorenom, terene za odbojku na pesku, skejt park i stazu za rolere, predstavljen je kao plan niškog Zavoda za urbanizam. Nosi naziv "Čair sutra", što asocira na slogan naprednjaka koji koriste u kampanji, a čiji je kandidat za odbornika u Opštini Medijana upravo direktor Zavoda za urbanizam Ivan Grmuša, pa se postavlja pitanje da li je reč o predizbornom obećanju ili realnim planovima.
Novi savremeni mobilijar, prostorne celine za igru najmlađih, učionice i vežbaonice na otvorenom, rekonstrukcija staza i više zelenila - neke su od novina koje predlaže...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.