PRST U OKO SAMOZVANOJ ELITI: Ana Brnabić poslala jaku poruku - Neću prestati da se borim protiv nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:02

PRST U OKO SAMOZVANOJ ELITI: Ana Brnabić poslala jaku poruku - Neću prestati da se borim protiv nasilja

Ona kaže da neće prestati da se bori protiv nasilja

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić saopštila je da je u prethodna tri dana bilo brutalnog nasilja nad dve aktivistkinje SNS - Jelenom Milosavljević i Slavicom Vujačić.

i da će stalno pokazivati primere licemerja samozvane elite. Ana Brnabić je zamolila medijske, društvene i političke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << elite opozicije da se oglase povodom napada na Jelenu i Slavicu.

- To su nečije sestre, supruge i majke. I da kažu da li osuđuju ovo ili ne. Da li žele ovakvo društvo? - zapitala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vranjski SNS hitro reaguje: Osuđuju, kako kaži, “fizički napad” na aktivistkinje u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 17:55

VRANJE..Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje snažno osuđuje nedavni fizički napad na aktivistkinje vladajuće stranke u Beogradu, Jelenu Milosavljević i Slavicu Vujačić...Nažalost, po ko zna koji put celokupna srpska javnost svedoči fizičkim napadima na političke neistomišljenike kao...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.