Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 17:55

Vranjski SNS hitro reaguje: Osuđuju, kako kaži, “fizički napad” na aktivistkinje u Beogradu

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje snažno osuđuje nedavni fizički napad na aktivistkinje vladajuće stranke u Beogradu, Jelenu Milosavljević i Slavicu Vujačić.

Nažalost, po ko zna koji put celokupna srpska javnost svedoči fizičkim napadima na političke neistomišljenike kao jedinom sredstvu opozicije u Srbiji na putu nasilnog osvajanja vlasti. Izborom aktivistkinja kao ciljne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grupe, ovi samoprozvani borci protiv nasilja, još upornije potvrđuju svoju nemoć, kukavičluk i politički amaterizam.

Uprkos tome, kako na prethodnim izborima, tako i na predstojećim, Srpska napredna stranka će po ko zna koji put na huliganstvo opozicije odgovoriti nepokolebljivom podrškom u narodu uz koju će izvojevati još ubedljiviju pobedu na izborima u Beogradu.

Jedini pravi izbor građana je sigurna budućnost uz Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku koji garantuju svima koji bi da nas vrate u ružnu prošlost, da nasilje u naprednoj Srbiji nikada nije i neće biti tolerisano, navodi se u nepotpisanom saopštenju koje nije poslato na memorandumu stranke, kako se, inače, šalju saopštenja i druga obaveštenja.(kraj) saopštenje/LJS.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.