Izvor: Blic, 03.Nov.2023, 22:45

PROGLAŠENA LISTA SNS ZA IZBORE U BEOGRADU Prvi na spisku kandidata Šapić, a evo ko se sve tu našao: Ima glumaca i lekara, ali i jedan teniser

Gradska izborna komisija proglasila je danas listu "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", a prvi na listi je dosadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Među prvih pet kandidata su doktorka Jelena Drulović, teniser Janko Tipsarević, preduzetnik Milan Bosnić i operska umetnica Nataša Tasić Knežević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROGLAŠENA LISTA SNS ZA BEOGRAD Šapić prvi na listi

Izvor: Kurir, 03.Nov.2023

Gradska izborna komisija (GIL) proglasila je danas izbornu listu "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" za izbore za Skupštinu Beograda, saopštio je GIK.

Nastavak na Kurir...

Lista SPS za Beograd: Toma Fila prvi, slede Nikodijević i Antić

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2023, 15:30

Gradska izborna komisija proglasila je listu okupljenu oko Socijalističke partije Srbije za lokalne izbore. Socijalisti će nastupiti na izborima zajedno sa Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije. Listu predvodi advokat Toma Fila dok je drugi na listi gradski funkcioner Nikola Nikodijević. Četvrti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.