PRISUSTVUJE I VUČIĆ: Danas sastanak GO Beograd SNS povodom priprema za nove izbore u prestonici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 09:43

PRISUSTVUJE I VUČIĆ: Danas sastanak GO Beograd SNS povodom priprema za nove izbore u prestonici

Važni razgovori za najveću stranku u Srbiji.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke održaće danas sastanak opštinskih i mesnih odbora povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore.

Sastanak je zakazan u 17 časova u Ustanovi "Voždovački centar Šumice".

Sastanku će prisustvovati predsednik Stranke Miloš Vučević, poverenica GrO Beograd i potpredsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS Ana Brnabić, potpredsednici SNS Aleksandar Šapić i Vladimir Orlić.

Radnom sastanku GrO Beograd prisustvovaće i Aleksandar Vučić. Prvi deo sastanka otvoren je za medije, nakon čega se sastanak zatvara za javnost.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Vučić se obraća u 18 časova, nakon sastanka SNS

Izvor: Danas, 03.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18 časova, odmah nakon sastanka stranke.

Nastavak na Danas...

Održana sednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke: "Idemo na nove izbore" FOTO

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Održana je sednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke...Prisutnima se obratila Ana Brnabić..."Hvala vam što ste došli na ovaj važan skup, na ovaj radni sastanak. Idemo ponovo na izbore, na nove izbore, da pobedimo ubedljivije nego u decembru 2023. godine. Radili smo naporno u protekloj kampanji....

Nastavak na B92...

Vučić na sednici Gradskog odbora SNS o beogradskim izborima: "Kod opozicije nema euforije što izlazimo na nove izbore"

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prisustvuje sastanku Gradskog odbora SNS Beograd sa opštinskim i mesnim odborima povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore koji će biti ponovljeni. Sastanak je počeo u 17 časova u Ustanovi "Voždovački centar Šumice", a Vučić se obratio javnosti...

Nastavak na Blic...

„Možete da dodate i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo“: Vučić se obratio na skupu SNS i zamolio ih da izađu u što širem frontu na izbore

Izvor: Danas, 03.Mar.2024

Zamolio sam rukovodstvo stranke da razmotri da izađu u što širem frontu na izbore, da pokažemo jedinstvo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon sastanka Srpske napredne stranke (SNS).

Nastavak na Danas...

VUČIĆEVA PORUKA OPOZICIJI: Ako ne smete Đilasa da stavite, stavite na čelo liste Rot, Šider, Šenak, to je vaša lista za Beograd

Izvor: Kurir, 03.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas nakon sednice GO SNS u Beogradu, a povodom novih izbora koji će biti održani u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Vučević (SNS): Zamolićemo Vučića da ide s nama na izbore

Izvor: Danas, 03.Mar.2024

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević kazao je danas da će zamoliti predsednika države i počasnog člana te stranke Aleksandra Vučića da ih predvodi na predstojećim beogradskim izborima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.