Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 19:13

Vučić na sednici Gradskog odbora SNS o beogradskim izborima: "Kod opozicije nema euforije što izlazimo na nove izbore"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prisustvuje sastanku Gradskog odbora SNS Beograd sa opštinskim i mesnim odborima povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore koji će biti ponovljeni. Sastanak je počeo u 17 časova u Ustanovi "Voždovački centar Šumice", a Vučić se obratio javnosti oko 18 sati.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: "Hoće da nam ukinu državu Srbiju"; "Ako ne smete Đilasa, stavite na čelo liste Rot, Šider, Šenak"

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti na prvom skupu SNS za predstojeće beogradske izbore, posle sednice GO SNS kojoj je prisustvovao..."Pre svega da se zahvalim svima koji ste večeras ovde u beogradskoj dvorani Šumice'. Imali smo problema zbog Kurtijevog organizovanog pogroma nad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.