Otvaranja pre roka pijaca, vrtića, bulevara - deo pozitivne kampanje SNS da bi birači zaboravili loše

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2024, 14:37

Otvaranja pre roka pijaca, vrtića, bulevara - deo "pozitivne" kampanje SNS da bi birači "zaboravili loše"

Šta je urađeno u realnosti, a šta se predstavlja u kampanji pred izbore - tradicionalni raskorak ove dve stvarnosti u kampanji pre izbore i ovoga puta. Profesor Pravnog fakulteta Aleksandar Mojašević ističe da zbog toga što prosečni glasači donose odluku o tome za koga će da glasaju neposredno pre izbora, vlast se trudi da ih zatrpa "pozitivnim" informacijama, kako bi zaboravili sve što je loše urađeno ili nije urađeno u mandatu.
Nakon meseci licitacije kada će izbori u Nišu biti održani, kao i to da li će biti održani istog dana kada i svi ostali lokalni izbori u Srbiji, gradska vlast na čelu sa Draganom Sotirovski otpočela je predizbornu kampanju najavljujući završetke i početke velikih...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.