Objavljen dugo najavljivani spot “Vučiću pederu” za predsedničku kampanju SNS (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Mar.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen dugo najavljivani spot “Vučiću pederu” za predsedničku kampanju SNS (VIDEO)

Srpska napredna stranka je uradila novi promotivni spot za kampanju u kome premijer odgovara na povike "Vučiću, pederu".

Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima najavio je ranije da spot u avionu neće biti jedini koji je pripremio. Na mitingu u Vranju je spot premijerno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << emitovan nov.

Spot je rađen u kafanskoj atmosferi. Građani sede i nazdravljaju pivom, usput ispitujući Vučića šta je urađeno u Srbiji poslednjih godina. Na svako njihovo pitanje imao je spreman odgovor.

I tako sve do kraja spota. A, onda je usledila ono čuveno "Vučiću pederu", s upitnim pogledima ka kandidatu SNS-a.

Pogledajte i kako:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Izbori,   Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KAMPANJA KAKVU SRBIJA NE PAMTI Pogledajte dugo ocekivani spot VUCICU PEDERU

Izvor: medio.rs, 02.Mar.2017

Srpska napredna stranka (SNS) na prvom mitingu u Vranju emitovala je novi spot u okviru predsedničke kampanje lidera naprednjaka Aleksandra Vučića

Nastavak na medio.rs...

VIDEO: Vučić objavio novi spot za kampanju, kraj će vas iznenaditi

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2017

Premijer Srbije i kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima, Aleksandar Vučić, objavio je spot u okviru kampanje te partije Premijer Srbije i kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima, Aleksandar Vučić, objavio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.