Nikolić: Jovanović se zakleo na vernost svom gazdi Đilasu

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 22:28

Nikolić: Jovanović se zakleo na vernost svom gazdi Đilasu

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić u svom saopštenju je istakla da se Miloš Jovanović "zakleo na vernost svom gazdi Draganu Đilasu".

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Đilasova krpa potiruša, Miloš Francuz, osim što se zakleo na vernost svom gazdi- tajkunu, čini to ovih dana i po američkoj, ali i ambasadi Velike Britanije.

Da ih sve ponizno ubedi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako će služiti njihovim i interesima lopova koji su pljačkali našu zemlju. Baš onako kako je radio kada su oslobodili Kurtija, braću Mazreku, Brovinu i 1800 albanskih terorista. Baš onako kako je radio kada su dozvolili 2004. pogrom našeg naroda, nemo posmatrajući kako se pale naše crkve.

Pa pošto danas priča o 'bezbožnicima kojima će se zlo učinjeno narodu vratiti', trebalo bi ga podsetiti da u tom slučaju jedino može da govori o sebi. To je njegova biografija!

I dobro su ga upregle strane ambasade, posebno ova u kojoj je poslednje bio, da još više udari po našem narodu na KiM, po našoj zemlji, koja njega, Francuza, nikada i nije zanimala.

Nije ga zanimala ni onda kada je iz nje pobegao, a trebalo je da brani svoj narod, ni danas, kada je zajedno sa ostalim štetočinama iz bivšeg režima ujedinjen u nameri da je ponovo uništi.

I smeta mu Vučić, baš onako kako su mu naredili Đilas i ovi stranci, smeta mu jer čuva nezavisnost Srbije koju oni žele da sruše. Smeta mu jer čuva novac građana Srbije koji oni žele da opljačkaju. Smeta mu jer čuva radna mesta koja oni žele ponovo da zatvore. I smeta mu jer se ne odriče našeg naroda na KiM, baš onako kako ga se on odrekao.

Važno je da naš narod zna da je glas za ovu Đilasovu krpu, koja ovih dana neumorno obilazi strane ambasade, glas za Đilasa. I važno je da narod zna da ovakvim štetočinama iz bivšeg režima ne dozvoli da zaustave Srbiju i vrate je u mračnu prošlost.

Srbija ne sme da stane, a oni u svojoj nameri da je opustoše- moraju!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIKOLIĆ: Miloš Francuz zakleo se na vernost svom gazdi Đilasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023

Oglasila se članica Predsedništva SNS Milica Nikolić...Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, prokomentarisla je licemerni odnos Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića koji otvoreno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića...- Đilasova krpa potiruša, Miloš Francuz,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.