NIKOLIĆ: Miloš Francuz zakleo se na vernost svom gazdi Đilasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 22:59

NIKOLIĆ: Miloš Francuz zakleo se na vernost svom gazdi Đilasu

Oglasila se članica Predsedništva SNS Milica Nikolić.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, prokomentarisla je licemerni odnos Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića koji otvoreno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Đilasova krpa potiruša, Miloš Francuz, osim što se zakleo na vernost svom gazdi- tajkunu, čini to ovih dana i po američkoj, ali i ambasadi Velike Britanije.

Da ih sve ponizno ubedi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će služiti njihovim i interesima lopova koji su pljačkali našu zemlju. Baš onako kako je radio kada su oslobodili Kurtija, braću Mazreku, Brovinu i 1800 albanskih terorista. Baš onako kako je radio kada su dozvolili 2004. pogrom našeg naroda, nemo posmatrajući kako se pale naše crkve.

Pa pošto danas priča o “bezbožnicima kojima će se zlo učinjeno narodu vratiti”, trebalo bi ga podsetiti da u tom slučaju jedino može da govori o sebi. To je njegova biografija!

I dobro su ga upregle strane ambasade, posebno ova u kojoj je poslednje bio, da još više udari po našem narodu na KiM, po našoj zemlji, koja njega, Francuza, nikada i nije zanimala.

Nije ga zanimala ni onda kada je iz nje pobegao, a trebalo je da brani svoj narod, ni danas, kada je zajedno sa ostalim štetočinama iz bivšeg režima ujedinjen u nameri da je ponovo uništi.

I smeta mu Vučić, baš onako kako su mu naredili Đilas i ovi stranci, smeta mu jer čuva nezavisnost Srbije koju oni žele da sruše. Smeta mu jer čuva novac građana Srbije koji oni žele da opljačkaju. Smeta mu jer čuva radna mesta koja oni žele ponovo da zatvore. I smeta mu jer se ne odriče našeg naroda na KiM, baš onako kako ga se on odrekao.

Važno je da naš narod zna da je glas za ovu Đilasovu krpu, koja ovih dana neumorno obilazi strane ambasade, glas za Đilasa. I važno je da narod zna da ovakvim štetočinama iz bivšeg režima ne dozvoli da zaustave Srbiju i vrate je u mračnu prošlost.

Srbija ne sme da stane, a oni u svojoj nameri da je opustoše- moraju - rekla je Nikolić.

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke takođe je prokomentarisao odnos lidera opozicije Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića koji otvoreno rade protiv interesa Republike Srbije.

- Tajkun Đilas i Miloš Francuz otvoreno zajedničkim naporima rade na ostvarenju paklenog plana stranaca protiv Srbije i njenih građana. Kupio Đilas Francuza od para koje je pokrao od naroda od onih otetih 619 miliona evra. Nema suštinske razlike između onoga što lažne patriote i monarhisti nude sa ovim lažnim evropejcima.

Njihovi trbuhozborci Borko Stefanović i Predrag Marsenić su to priznali otvoreno u emisiji baš na tajkunskoj televiziji. Pa naravno da nema, jer jedan program postoji, a to je da se prvo reše Aleksandra Vučića i dokopaju Srbije kao zarobljenika, da je otmu od građana i spreče njen put napretka i prosperiteta. Nije to sam smislio mašinski mozak. U tome su otvoreno pomogli stranci od kojih se više Miloš Francuz i ne krije, već sa ponosom ističe da razgovore i instrukcije dobija u svojim stranačkim prostorijama. Od tih stranaca ova zločinačka koalicija ima zahtev da nastave što su pre 2012. godine započeli: da podrže Marinikinu rezoluciju da smo genocidni narod, da podrže tajkuna Đilasa u igrici zvanoj 619 miliona evra, Ponoševom topljenju tenkova i uništavanju vojske i Francuzovoj neodlučnosti i kukavičluku da se otvoreno bore za interese Srbije i očuvanje Kosova i Metohije.

Oni su svi već viđena priča, istrošena ploča koja građane Srbije neće prevariti da ih podrže. Neće narod dozvoliti da nam tajkuni i stranci Srbiju porobe i zaustave njeno napredovanje, rast životnog standarda, podizanje infrastrukture i njenu budućnost. Zato će narod podržati jedinu listu koja ovom ološu može da stane na put, a to je lista „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ - rekao je Tomić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.