Izvor: Blic, 10.Apr.2023, 22:11

"Nije nam potrebno instaliranje trojanskog konja u nedra nacionalno-odgovorne politike" Ružić o izjavi Baste da se uvedu sankcije Rusiji: "Ko god to radi, NE MISLI DOBRO SRBIJI"

Ministar prosvete Branko Ružić gostujući u emisiji "Blic" TV (MTS kanal 115) "Jasno! Kao dan" sa autorkom i voditeljkom Ivanom Mastilović Jasnić osvrnuo se i na izjavu ministra poljoprivrede Radeta Baste " da Srbija treba hitno da uvede sankcije Rusiji", navodeći da je "nepotrebno instaliranje trojanskog konja u nedra nacionalno-odgovorne politike". On je istakao i da je saradnja SPS-a i SNS-a dobra, ali i da nema bojazni da će Narodni pokret naškoditi SPS-u.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.