Izvor: Blic, 10.Apr.2023, 21:45

"UMESTO PRIJEMNOG - TEST SKLONOSTI" Ministar Ružić za "Blic" TV o svim DETALJIMA polaganja: "Državna matura nije protiv interesa učenika"

Ministar prosvete Branko Ružić gost je emisije "Jasno! Kao dan" na Mts kanalu 115 Blic televizije gde sa voditeljkom i autorkom Ivanom Mastilović Jasnić govori o najaktuelnijim temama iz oblasti prosvete. Upitan da objasni ideju državne mature, ministar Branko Ružić istakao je da je to stara ideja, ali i veoma kompleksan reformski iskorak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nije nam potrebno instaliranje trojanskog konja u nedra nacionalno-odgovorne politike" Ružić o izjavi Baste da se uvedu sankcije Rusiji: "Ko god to radi, NE MISLI DOBRO SRBIJI"

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Ministar prosvete Branko Ružić gostujući u emisiji "Blic" TV (MTS kanal 115) "Jasno! Kao dan" sa autorkom i voditeljkom Ivanom Mastilović Jasnić osvrnuo se i na izjavu ministra poljoprivrede Radeta Baste " da Srbija treba hitno da uvede sankcije Rusiji", navodeći da je "nepotrebno instaliranje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.