Nastavak saradnje SNS i SDPS, zajednički na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 15:59

Nastavak saradnje SNS i SDPS, zajednički na izbore

Srpska napredna stranka (SNS) i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) nastavljaju saradnju i zajedno će izaći na izbore 3. aprila, na svim nivoima, izjavio je za Tanjug predsednik SDPS Rasim Ljajić.

"Upravo smo predsednik Aleksandar Vučić i ja završili razgovor. Postigli smo dogovor o zajedničkom nastupu na izborima, parlamentarnim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << beogradskim i predsedničkim, i zajedno ćemo podržati predsedničkog kandidata koga predloži SNS", rekao je Ljajić.

Kako je dodao, razgovarali su i o načinu na koji će voditi predstojeću izbornu kampanju.

"Dogovoreno je da obiđemo što je moguće više opština i gradova u Srbiji, da imamo direktan kontakt sa građanima, da slušamo ljude i predstavimo ono što je urađeno, da govorimo o planovima. Spremni smo da pričamo i o greškama koje smo činili kao vladajuća koalicija", rekao je Ljajić.

Dodao je da važno da će voditi pozitivnu kampanju, kako bi predstavili građanima sve ono što će biti urađeno u narednom periodu.

Naprednjaci i SDPS zajednički izlaze na parlamentarne izbore od 2016. godine, a ta stranka je i na predsedničkim izborima 2017. podržala Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata vladajuće koalicije za predsednika Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljajić i Vučić dogovorili nastavak saradnje " imaće zajedničkog predsedničkog kandidata

Izvor: B92, 09.Feb.2022

"Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija Srbije nastavljaju saradnju i zajedno će izaći na izbore 3. aprila, na svim nivoima."..Ovo je potvrdio predsednik SDPS Rasim Ljajić..."Upravo smo predsednik Aleksandar Vučić i ja završili razgovor. Postigli smo dogovor o zajedničkom nastupu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.