Ljajić i Vučić dogovorili nastavak saradnje  imaće zajedničkog predsedničkog kandidata

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 16:00

Ljajić i Vučić dogovorili nastavak saradnje " imaće zajedničkog predsedničkog kandidata

"Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija Srbije nastavljaju saradnju i zajedno će izaći na izbore 3. aprila, na svim nivoima."

Ovo je potvrdio predsednik SDPS Rasim Ljajić.

"Upravo smo predsednik Aleksandar Vučić i ja završili razgovor. Postigli smo dogovor o zajedničkom nastupu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima, parlamentarnim, beogradskim i predsedničkim, i zajedno ćemo podržati predsedničkog kandidata koga predloži SNS", rekao je Ljajić.

Kako je dodao, razgovarali su i o načinu na koji će voditi predstojeću izbornu kapmanju.

"Dogovoreno je da obiđemo što je moguće više opština i gradova u Srbiji, da imamo direktan kontakt sa građanima, da slušamo ljude i predstavimo ono što je urađeno, da govorimo o planovima. Spremni smo da pričamo i o greškama koje smo činili kao vladajuća koalicija", rekao je Ljajić.

Dodao je da važno da će voditi pozitivnu kampanju, kako bi predstavili građanima sve ono što će biti urađeno u narednom periodu.

Naprednjaci i SDPS zajednički izlaze na parlamentarne izbore od 2016. godine, a ta stranka je i na predsedničkim izborima 2017. podržala Aleksandra Vučića kao zajednickog kandidata vladajuće koalicije za predsednika Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: “Vučić i Ljajić dogovorili nastavak saradnje”

Izvor: SandzakPress.net, 09.Feb.2022

Predsednici Srpske napredne stranke (SNS) i Socijaldemokratske partije (SDPS) Aleksandar Vučić i Rasim Ljajić dogovorili su danas nastavak saradnje i zajedničkog predsedničkog kandidata, preneo je Blic. “Izlazimo sa SNS na izbore na svim nivoima”, rekao je Ljajić za taj list. Dodao je da je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.