Naslovne: 10 godina SNS, sajam knjiga, odbojkašice

Izvor: B92, 21.Okt.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: 10 godina SNS, sajam knjiga, odbojkašice

Dnevna štampa od ponedeljka piše o otvaranju Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, uspehu odbojkašica Srbije u Japanu i o deset godina od osnivanja SNS.

Politika se bavi najavom povlačenja SAD iz nuklearnog sporazuma sa SSSR-om.

Bilc piše o hapšenju navijača koji su demolirali noćni klub u centru Beograda. U analizi "Zašto je važno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosovo ne uđe u Interpol" razmatra se kako bi prijem Kosova u tu organizaciju mogao politički da ugrozi Srbiju.

Danas piše o “najvoljenijem prazniku knjige na svetu", o otvaranju Sajma knjiga u Beogradu.

Novosti pišu o Johanesu Hanu, koji kaže da "Kosovo nije jedini uslov za ulazak u EU".

Naslovne strane za ponedeljak, 22. oktobar 2018. godine:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Sajam knjiga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovna strana za ponedeljak, 22. oktobar 2018. godine

Izvor: Beta, 22.Okt.2018, 08:22

Beogradska štampa u izdanjima za ponedeljak, 22. oktobar, piše o otvaranju Medjunarodnog beogradskog sajma knjiga, o uspehu odbojkašica Srbije u Japanu i o deset godina od osnivanja Srpske napredne stranke (SNS).ALO  -  Izjavu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića sa proslave deset godina postojanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.