Narodni pokret Otadžbina sa Kosova i Metohije pozvao Srbe da ne idu na skup vlasti u Beograd

Izvor: Beta, 22.Maj.2023, 14:11

Narodni pokret 'Otadžbina' sa Kosova i Metohije pozvao Srbe da ne idu na skup vlasti u Beograd

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" pozvao je danas lokalne Srbe da ne idu na skup vlasti u Beograd čiji odlazak se, kako tvrde, priprema u režiji Srpske napredne stranke (SNS).Taj pokret je u saopštenju pozvao Srbe s Kosova i da "ne nasedaju na propagandu (predsednika Srbije i SNS) Aleksandra Vučića".Dodao je i da u cilju održavanja mitinga svaka opština i radna organizacija na Kosovu (u sistemu Srbije) imaju zadatak da dovedu "odredjen broj" zaposlenih te je, kao primer, naveo da bolnica u Kosovskoj Mitrovici treba da pošalje u Beograd oko 500 osoba.U saopštenju je istakao kako organizatorima "glavni problem" predstavlja nedostatak autobusa i da, kako tvrde, Kancelarija za Kosovo i Metohiju u Beogradu "pregovore sa vladom (premijera Kosova) Aljbina Kurtija" da albanski autoprevoznici 26. maja prevezu Srbe na miting u Beograd.Naveli su i da se zaposlenima "u preostalim institucijama" Srbije na Kosovu preti gubitkom posla u slučaju da se ne odazovu odlasku na miting.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NP ''Otadžbina'' sa kim poziva Srbe sa KiM da ne idu na Vučićev miting

Izvor: KMnovine.com, 22.Maj.2023

NP ''Otadžbina'' sa kim poziva Srbe sa KiM da ne idu na Vučićev miting Ovih dana se na teritoriji južne srpske pokrajine u režiji Srpske napredne stranke vrši priprema za odlazak na miting ove političke organizacije čiji je cilj da se zaštiti i očuva fotelja Aleksandra Vučića..... U tom...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.