Najnovije istraživanje: SNS-u 53 odsto podrške, u parlament bi ušle još samo tri stranke

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovije istraživanje: SNS-u 53 odsto podrške, u parlament bi ušle još samo tri stranke

Srpska napredna stranka bi, kada bi u nedelju bili održani izbori, osvojila 53 odsto glasova izašlih birača, pokazalo je istraživanje agencije Faktor plus.

Socijalistička partija Srbije osvojila bi 9,1 odsto glasova, Demokratska stranka 8,3 odsto, a cenzus bi prešla još i Srpska radikalna stranka, koja bi osvojila 7,3 odsto glasova.

Prema tom istraživanju, Dosta je bilo bi osvojila 4,7 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dveri tri odsto, dok bi za preostale stranke glasalo 14,6 odsto građana.

Dačić upozorio Albance: Vi ste najveća pretnja miru na Balkanu!

Na parlamentarne izbore bi, kada bi se održali u nedelju, izašlo 41 odsto birača, 39 odsto je odgovorilo da ne bi, a ostali ne znaju.

Prvo postizborno ispitivanje javnog mnjenja Agencije Faktor Plus obavljeno je u okviru redovnog projekta "Politički barometar", koji ta agencija objavljuje na mesečnom nivou.

Anketa je sprovedena na uzorku od 1.150 ispitanika.

Da li posle provokativne izjave Muslijua Srbija treba da podigne stepen pripravnosti?
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.